Bjørn-Erik Glenne Grunderportalen

 

Bjørn-Erik Glenne, medierådgiver, Enklere Valg AS

Enklere Valg logo

 

MEDIEBYRÅET ENKLERE VALG – HVEM ER VI?

Vår historie begynte i februar 2005. Vår visjon var enkel: gi bedrifts-Norge et enklere valg. Vi skal sørge for at deres leverandører leverer kvalitetsprodukter til riktig pris og gi deg som kunde den service og oppfølging du har krav på.

Fra oppstarten var vårt forretningsområde knyttet opp mot katalogmarkedet, både trykte kataloger (telefonkatalogen, Gulesider, Ditt Distrikt m.m.) og de etter hvert så beryktede internettkatalogene (Rosasider.no, Gul.no, nettkatalogen.no, gulesider.no, m.m.)

Det var allerede da behov for rådgivning og veiledning i denne uoversiktlige jungelen av tilbydere. Det omsattes for milliarder, men de færreste hadde kunnskapen som trengtes.

Mediebyrået Enklere Valg AS utviklet seg gradvis fra en liten bedrift med 2 ansatte i 2005 til de 9 vi er i dag. Vi kunne kanskje vært større, men vårt fokus har vært “rett mann til rett tid”. Det høye faglige nivået og det gode arbeidsmiljøet internt er grunnsteinen for kvaliteten i tjenestene vi leverer.

Vår styrke ligger i vår kunnskap. Det er ingen som kan være best i alt, men vi kan være best sammen. De ansatte holder seg kontinuerlig oppdatert innen sine fagfelt, noe som kommer våre kunder til gode.

Våre ansatte kommer fra medieverden og har lang erfaring fra ledende stillinger. Det er din garanti for kvalitet. Fra å være “eksperter” på katalogmarkedsføring har vi også knyttet til oss mennesker med kompetanse fra magasiner, aviser, utendørsreklame, tv/radio og søkemotorer m.m. Dette gjør at vi i dag er et fullservice-mediebyrå.

Mediebyrået Enklere Valg har en lys fremtid i møte. Med en sunn og strukturert vekst har vi kunnet møte våre kunders økende behov. Vi er en organisasjon med korte kommunikasjonslinjer og med gode rutiner og arbeidsprosesser, samtidig som vi er små nok til å være fleksible. Dette gjør at vi oppfattes som en aktør med meget god service som leverer gode resultater til riktig pris. Vi er et sammensveiset team som jobber med våre kunder. Alle involverte sitter på samme sted og er derfor alltid oppdaterte på kundens behov til enhver tid.

Mediebyråets kontor ligger i dag i Trollåsveien 8. Vi fikk i 2010 nye store lokaler som gjør at vi kan fortsette å vokse. Vår kundemasse øker jevnt og vi jobber stadig med nye spennende oppgaver.

VISJON

Vi gir bedriftsnorge et enklere valg.

VÅRE VERDIER

Empati – Vi skal forstå andres følelser, tanker og handlinger
Forenklende – Vi gjør medieverden forståelig
Profesjonelle – Vi skal ikke tro, vi skal vite
Personlig – En kontaktperson

VÅRE TJENESTER

Mediebyrået Enklere Valg AS er et uavhengig Mediebyrå med spisskompetanse innen mediekjøp og forhandling, men har også kompetanse innen research, analyse, strategiutvikling, identitetsbygging, merkevarebygging, medierådgiving, kampanjeutforming, 1:1 kommunikasjon, webdesign/nye medier, søkemotormarkedsføring, ppc, merchandising og PR. Vi har erfarne prosjektledere som styrer prosessene effektivt.

Som kunde i Mediebyrået Enklere Valg AS kan du velge ett eller flere av våre kompetanseområder, alt etter hva dere skulle ha av ønsker og behov.