Gry Wigre SeeMe

Gry Wigre, daglig leder SeeMe AS og Pause Design AS

Utdannet Bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har gjennom 18 år vært grunder og daglig leder i økonomiselskapene GG Team Økonomitjeneste og senere Amesto Business Partner. I årene som daglig leder var hun med på en vekst fra 0 til 250 ansatte. Hun har arbeidet operasjonelt ut mot små og mellomstore bedrifter med områdene:

  • Styrerådgivning
  • Økonomirådgivning
  • Analyser
  • Rapporter
  • Budsjetter
  • Årsoppgjør
  • Ligning

Dette har gitt henne bred erfaring fra mange forskjellige bransjer. I selskapets levetid har hun som leder håndtert perioder med sterk vekst og rekruttering, nedgangstider med nedbemanning og omorganisering, oppkjøp, fusjoner og fisjoner. Hun har holdt kurs og foredrag innenfor området økonomi både bedriftsinternt og eksternt.

Gry Wigre er i dag daglig leder i gründerselskapene SeeME AS og Pause Design AS. SeeME AS utvikler, designer og produserer reflekser for retailmarkedet. Selskapet bruker design som verktøy for å inspirere til økt refleksbruk. Pause Design AS er et agenturselskap som selger småinteriør til retailmarkedet. Vi forhandler produkter som Lego, Paul Frank, Pantone Universe, Architectmade, Ponpon og MyDrap. Til sammen omsetter selskapene pr i dag for ca 10 mill.

SeeME Logo

SeeME ble etablert i 2001 som et tiltak for å skape positivt engasjement rundt refleksbruk.

Da SeeME startet for 13 år siden var det lite fokus på design i refleksbransjen.
SeeME valgte å bruke design som strategisk VERKTØY for å forandre og skape positive holdninger. Refleks ble oppfattet som tregt og kjedelig og ble forbundet med gratis ”give aways” fra bank og forsikringsbransjen. Vårt mantra da som nå er at vi vil inspirere til å ta vare på sitt eget og andres liv. Våre reflekskolleksjoner øker og prosentandelen på bruk av refleks er gått betydelig opp!

Nytt av året er Albert Åberg, Karsten og Petra, Nemi, Kollektivet, Troll og selveste Hårek den hardballene. Og selvfølgelig fokuserer vi også i år på Edvard Munch-kolleksjonen når det i år er 150 års jubileum.Vår første reflekskolleksjon var på markedet i 2002. Den gang som nå ønsker vi å inspirere DEG til å bruke refleks ved hjelp av spennende design, og utradisjonelle bruksmuligheter.

Vi holder til i Drammensveien 130 på Skøyen i Oslo. Kom gjerne innom vårt showroom.

Besøk nettsidene klikk her

01.12.13 Pressemelding: Munch pryder juletreet i Washington DC