Historisk rekord for Gründermessen

Interessen for å bli grunder i Norge er stor. Onsdag 19.11 og torsdag 20.11 møtes 1500 grundere på Gründermessen i Oslo, det største arrangementet for grundere i Norge noensinne.
– Vi kan allerede før arrangementet begynner slå fast at det sannsynligvis blir rekordmange deltakere, sier messegeneral Mads Vold.

Mads Vold

Mads Vold, daglig leder, Exhibition Management AS

Han arrangerer årets messe sammen med Connect Norge. Connect er en ideell organisasjon som hjelper grunderselskaper med å lykkes, og en rekke av selskapene Connect har jobbet med vil stå på scenen i år.
– Dette er et viktig og stort arrangement. Vi skal kjøre Springbrett på 12 selskaper som dermed skal pitche fra scenen, sier Einar Tønnessen i Connect. Han har jobbet med innholdet i arrangementet siden mai.

Men det er ikke bare de 12 som skal frem i lyset. I tillegg presenterer 20 spennende grunderselskaper seg i Gründernes egen utstillingsplass – Gründer Village.
Det blir fire sesjoner fordelt på to dager. Onsdag er det helse og it/telekom-sektoren, men Clean Tech og Global Brands er på torsdag.
Selv om det er grunderne som står i fokus, vil også en lang rekke næringslivsledere holde foredrag. Møt Bård Eker, Trine Skei Grande, Anne-Lise Ryel, Toril Nag, Håkon Haugli, Gro Myking, Bjørn K. Haugland, Laura Storm og 15 andre toppledere skal holde innlegg!
I tillegg skal 50 bedrifter og organisasjoner stille ut, det blir litt show og litt smaksprøver fra Grundere.
– Arrangementet er en smeltedigel mellom det etablerte næringslivet, grundere, investorer og alle som er interessert, sier Tønnessen.

Utstillerne på messen er representanter fra følgende bransjer:
Produktutviklere, Designere, Etableringsrådgivere, Nettverksorganisasjoner, Offentlige rådgivere, Betalingsløsninger i butikk og på nett, Webdesignbyråer/CMS leverandører inkl. sosiale medier, Prototypeprodusenter, Webhandel, Rådgivning, Patentbyråer, Advokater, Bank og Finansieringsselskaper, Salg og markedsføringsbyråer, Grafiske designere, Regnskapstjenester, økonomisk rådgivning, Regnskapssystemer, Eksportkonsulenter, IT-leverandører, CRM Systemer, Kundehåndteringssystemer, Franchiseselgere (ferdige forretningskonsepter), Data og Telefoni-leverandører,

Fakta om Gründermessen:
• Gründermessen arrangeres 19. – 20. november under Gründeruka.
• På Gründermessen treffer man nesten 50 utstillere, kan høre over 30 foredrag og treffe flere enn 1000 andre gründere og de som drømmer om å starte egen bedrift.
• Arrangør av Messen: Exhibition Management AS I samarbeid med Connect Norge
• Billetter selges i forkant for kr. 400,- I døren vil inngangsbilletten koste kr. 600,- for begge dagene
• Åpningstider: Onsdag 20. og 21. november 2013 kl. 10.00 – 17.00
• Adresse: Ullevaal Business Class, Sognsveien 77 C

Besøk nettsidene til arrangementet her: grundermessen.no