Mads Vold

Mads Vold, gründer og Daglig leder, Exhibition Management AS

Mads Vold har lang erfaring med messer og utstillinger og har spesialisert seg på alt som har med planlegging, økonomistyring og gjennomføring av messer og utstillinger. Han er selv gründer av firmaet Exhibition Management AS og gjennom dette firmaet har han arrangert Gründermessen i november 2013.

Gründermessen 2013 var en stor suksess med 1400 besøkende over to dager i oslo og messen vil gjentas som et stort årlig arrangement for alle som drømmer om å starte eget firma og de som er i sine første 3 års drift. På gründermessen treffer du alle typer firmaer som har noe fornuftig å tilby til gründere fra industridesign, patent, regnskapssystemer og andre produkter og tjenester som er nyttige for firmaer i oppstartsfasen.

grundermessen

Gründermessen er årets store arrangement for gründere, vekstbedrifter og nye selvstendig næringsdrivende. I tillegg til å være en messe med utstillere som hjelper deg å starte og utvikle eget selskap vil det faglige programmet inspirere enhver næringsdrivende.

Her vil du kunne møte suksessfulle gründere og høre deres historier, og få med deg gode tips og råd fra våre utstillere og samarbeidspartnere. Gründermessen arrangeres under Gründeruka som Gründermessen er en sentral del av. Gründeruka var i 2013  18. – 24. november med over 60 ulike gründerarrangement av forskjellige arrangører i forskjellige byer. På Gründermessen deltok over 1400 besøkende, 40 – 50 utstillere og det ble avholdt 27 ulike seminarer og foredrag for fullt hus.

Besøk nettsidene til gründermessen ved å klikke her