Munch pryder juletreet i Washington DC

01.12.13

700 spesial designede skrikreflekser fra norske gründere skal pynte juletreet i Washington DC i år. Det var den norske ambassaden som i år ville gjøre en ny vri.
Vanligvis pynter de juletreet med norske og amerikanske flagg, men i år ønsket de å fokusere både på Edvard Munchs 150 års jubileum og på det geniale ved å bruke refleks.

SKRIK EVA_GRETE grunderportalSKRIK JULETRE grunderportalSKRIK Gründerportalen

I juni ble vi kontaktet om det var mulig å lage Edvard Munchs SKRIK i refleks – så stor at den kunne pryde en julegran. Med stor glede ville vi selvfølgelig være med på dette, sier Gry Wigre, daglig leder i SeeME AS.

Natt til onsdag avdukes det tradisjonelle juletreet i Washington D.C. , Union Station. Vi MÅ jo bare overvære denne hendelsen, sier Gry Wigre som sammen med to kollegaer, Eva Aunemo og Grete Kvist, tar flyet over «dammen» for å tilbringe noen dager i Washington D.C. Med kofferten full av norske designreflekser håper de å kunne vekke interessen «over there» for norsk design og ikke minst refleksbruk.

Litt om SeeME AS:
SeeME ble etablert i 2001 som et tiltak for å skape positivt engasjement rundt refleksbruk.

Da SeeME startet for 13 år siden var det lite fokus på design i refleksbransjen. SeeME valgte å bruke design som strategisk VERKTØY for å forandre og skape positive holdninger. Refleks ble oppfattet som tregt og kjedelig og ble forbundet med gratis ”give aways” fra bank og forsikringsbransjen. Vårt mantra da som nå er at vi vil inspirere til å ta vare på sitt eget og andres liv.

Nytt av året er Albert Åberg, Karsten og Petra, Nemi, Kollektivet, Troll og selveste Hårek den hardbalne. Og selvfølgelig fokuserer vi også i år på Edvard Munch-kolleksjonen når det i år er 150 års jubileum. Vår første reflekskolleksjon var på markedet i 2002. Den gang som nå ønsker vi å inspirere til å bruke refleks ved hjelp av spennende design, og utradisjonelle bruksmuligheter.

SeeME produserer hovedsakelig disse former for refleks:

  • Soft refleksbrikker / hengereflekser
  • Bagasjemerker
  • Klistrereflekser
  • Kortholdere
  • Magnetreflekser
  • Slapwraps
  • Refleksgarn(forstrikkingogdekor)

SeeMErefleksene produseres i Europa og er laget av microprismatisk mykrefleksfolie fra 3M og Reflexite. Alle våre reflekser er av ypperste kvalitet og fritt for ftalater. Våre selvklebende reflekser har lim som tåler forsiktig vask.
Refleksfolien vi bruker er godkjent i.h.t EN 13356 (Europeisk standard for reflekser til personlig bruk).

SeeME AS er Norges største leverandør til retail i Norge. Våre reflekser selges blant annet i:

Jernia, Norsk Flid, Norli Libris, Ting, Enklere Liv, Tanum, Cappelen Damm, De norske Bokklubber, Staples, Traktøren, Design for Evig, mange museumsbutikker, osv.

SeeME selger ca 500.000 reflekser i Norge i 2013. Målet for 2014 er 1 mill reflekser ut til det norske folk. Vi har også som mål å se utover Norge via agenter. Pr i dag selger vi noe i Danmark, Tyskland og Japan. Gledelig for oss ønsker butikkene å vise omsorg for sine kunder ved å tilby reflekser i alle varianter.
Slik blir refleks en identitetsbrikke.

Gründer ressurs sin profil Gry Wigre

Endelig har Norge fått sin egen Gründermesse

18.11.2013

Gründermessen

Gründermessen er eventet for deg som vil starte egen bedrift eller nylig har etablert eget firma. Nyttige foredrag, spennende utstillere og nettverksbygging under samme tak! Her møter du potensielle samarbeidspartnere, mulige investorer og andre gründere som deler sine erfaringer.

Gründermessen arrangeres under Gründeruka onsdag 20. og torsdag 21. november på Ullevål Business Class (Ullevål stadion) kl. 12.00 – 19.00 begge dagene. Det overordnede målet er å skape flere levedyktige gründerbedrifter i Norge, samt å sørge for at selvstendig næringsdrivende og nystartede selskaper står bedre rustet. Messen er inndelt i 2 avdelinger, som begge har sterkt fokus på start-ups, vekst og innovasjon.
Les mer om Gründermessen her