Deloitte Norge
Deloitte er et av Norges største advokatfirmaer med 180 fee earners i Norge. Advokatfirmaet skiller seg fra andre advokatfirmaer ved at man har Norges største skatte- og avgiftskompetanse, at man er en del av Deloittes internasjonale nettverk med kontorer i «alle» land, og jobber tett med andre økonomiske konsulenter for å gi en komplett one-stop-shopping.

Deloitte har en Mid Market Growth-strategi, som består i å vie særlig årvåkenhet og interesse mot små og mellomstore vekstselskaper. Dette gjør Deloitte i stand til å fange opp utviklingstrender på et tidligst mulig tidspunkt slik at vi kan være der det skjer når det skjer.

Globalt sett gir dette seg blant annet uttrykk i tunge rapporter som Deloitte Fast 500 og TMT Predictions. Nasjonalt har vi fortløpende hatt initiativer mot start-ups gjennom Grunderportalen, Oslo Innovation Week, Grundernes Hus, Connect Norge og Forskningsparken.

Deloitte tilbyr fornuftige og standardiserte kostnadsmodeller for start-ups slik at advokatfakturaen aldri skal komme som en overraskelse.

Deloitte er derfor det beste utgangspunktet for en start-up som skal ut i verden.

Besøk nettsiden til Deloitte her

elevate

Elevate tilbyr eventer fra 3 timer opp til til flere dager innenfor personlig utvikling og businessutvikling. Våre foredragsholdere er internasjonalt anerkjente eksperter på sine felt som deler dokumenterte metoder. Elevate tilbyr også en nettverkingsarena for mennesker som er opptatt av personlig og profesjonell vekst.

Forretningsidé

”Vi hjelper vekstorienterte mennesker å ta ut sitt fulle potensial og leve sine beste liv ved å skape et unikt fellesskap av likesinnede og tilby events, kurs, ideer og strategier i verdensklasse.”

VISJON

Vår visjon er å bidra til større innhold, drivkraft og glede i tilværelsen for alle dem som søker å ta personlig lederskap, være den beste utgaven av seg selv og møte andre som deler denne ambisjonen i et engasjerende nettverk.

I Elevate skal man finne inspirasjon, forstå seg selv bedre, utvikle sine talenter og ferdigheter, gjøre konkrete fremskritt og hjelpe andre til å lykkes i karrieren og privatlivet.

Vi skal utfordre folks oppfatning av hva som er realistisk og stimulere til et mer offensivt tankesett med basis i helhjertede behov og drømmer.

Alle våre medarbeidere skal markere betydningen av vårt firmanavn ved å opptre med smittende godt humør, oppriktighet og solid innsatsvilje.

Elevate finner du ved å klikke her

Kontaktinformasjon:
Maria Rygge
Mobil: +47 41 10 38 91
E-post: maria@elevate.as
Nettsider: www.elevate.as

grundermessen

Gründermessen er årets store arrangement for gründere, vekstbedrifter og nye selvstendig næringsdrivende. I tillegg til å være en messe med utstillere som hjelper deg å starte og utvikle eget selskap vil det faglige programmet inspirere enhver næringsdrivende.

Her vil du kunne møte suksessfulle gründere og høre deres historier, og få med deg gode tips og råd fra våre utstillere og samarbeidspartnere. Gründermessen arrangeres under Gründeruka som Gründermessen er en sentral del av. Gründeruka var i 2013  18. – 24. november med over 60 ulike gründerarrangement av forskjellige arrangører i forskjellige byer. På Gründermessen deltok over 1400 besøkende, 40 – 50 utstillere og det ble avholdt 27 ulike seminarer og foredrag for fullt hus.

Besøk nettsidene til gründermessen ved å klikke her

SeeME Logo

SeeME ble etablert i 2001 som et tiltak for å skape positivt engasjement rundt refleksbruk.

Da SeeME startet for 13 år siden var det lite fokus på design i refleksbransjen.
SeeME valgte å bruke design som strategisk VERKTØY for å forandre og skape positive holdninger. Refleks ble oppfattet som tregt og kjedelig og ble forbundet med gratis ”give aways” fra bank og forsikringsbransjen. Vårt mantra da som nå er at vi vil inspirere til å ta vare på sitt eget og andres liv. Våre reflekskolleksjoner øker og prosentandelen på bruk av refleks er gått betydelig opp!

Nytt av året er Albert Åberg, Karsten og Petra, Nemi, Kollektivet, Troll og selveste Hårek den hardballene. Og selvfølgelig fokuserer vi også i år på Edvard Munch-kolleksjonen når det i år er 150 års jubileum.Vår første reflekskolleksjon var på markedet i 2002. Den gang som nå ønsker vi å inspirere DEG til å bruke refleks ved hjelp av spennende design, og utradisjonelle bruksmuligheter.

Vi holder til i Drammensveien 130 på Skøyen i Oslo. Kom gjerne innom vårt showroom.

Besøk nettsidene klikk her

Kontaktinformasjon:
Gry Wigre
Mobil: +47 45 89 45 00
E-post: gry.wigre@seeme.no
Nettsider: www.seeme.no

Steehans Consult

Steehans Consult tilbyr blant annet følgende tjenester:

 • Miljøfyrtårnsertifisering
 • HMS-sertifisering
 • Lovpålagt systematisk HMS arbeide
 • Lukking av pålegg fra Arbeidstilsynet
 • Webbaserte HMS-, QA- og Miljøhåndbøker, og lederverktøy
 • Risikoanalyser av maskiner
 • Energimerking av yrkesbygg
 • Energivurdering av tekniske anlegg
 • Skaderapportering / Arbeidstilsyn
 • HMS kurs for ledere
 • HMS koordinator – prosjekt/fast avtale

Kontaktinformasjon:
Steen Arne Hansen
Telefon: 950 48 558
E-post: steen@steehans.no
Nettsider: www.hms-miljo.no